Recognizing the need is the basic 
condition for design

    - Charles Eames

One apartment hotel er et koncepthotel: en helhedsoplevelse, hvor alt fra tallerkener til gulve og kunst på væggene er til salg. Produkterne får nyt liv ved at blive set og brugt i en helstøbt sammenhæng samtidig med, at der skabes en unik hoteloplevelse

 

Hvorfor er One apartment hotel et unikt koncept?

One apartmen thotel er - som noget helt nyt - et beboeligt showroom. Lejligheden byder sine gæster velkommen i et rum, hvor design, materialer og kunst bryder rammerne for nutidens showroomkoncept og fungerer som et fuldt udstyret hjem for lejlighedens overnattende gæster.

 

Målgruppen for One apartment hotel er såvel nationale som internationale firstmovers. Lejligheden præsenteres for over 3000 brugere, og kontakten rettes blandt andet mod indkøbere af kunst- og designartikler fra hele verden. Ud fra denne segmentering markedsføres Oneapartmenthotel som en moderne salgsplatform: et unikt showroom og luksuriøst hotel hvor al interiør og materialer kan erhverves ved forespørgsel.

 

I One apartment hotel er det muligt at opleve tilblivelsen og historien bag produkterne samt føje nye dimensioner til de ting, vi omgiver os med.

 

 

 

 

Team

Oneapartmenthotel’s bagland er firstmovers indenfor deres felt, og forstår at positionere sig på et dynamisk marked. De er specialister indenfor oplevelsesøkonomi, og har gennem de seneste 15 år stået bag mange spændende projekter i både ind- og udland. Denne vekselvirkning mellem fremadsyn og erfaring er med til at skabe rammerne for et helt unikt koncept, som I nu har mulighed for at blive en del af.

 

 

Hvem er med?

En væsentlig del af konceptet bag Oneapartmenthotel er funderet i en grundtanke om, at materialer får nyt liv ved at blive set i samspil med andre elementer. Samtidig tilbyder Oneapartmenthotel sine leverandører en unik mulighed for at samarbejde med andre designpersonligheder. Vi henvender os til førende partnere indenfor områder som gulve, møbler, belysning, kunst, vaser og hårde hvidevarer, for dermed at skabe et originalt og gennemført æstetisk udtryk. Ikke alene giver det materialerne nyt liv,  hvert enkelt brand får tilmed styrket sin identitet ved at blive markedsført sammen med andre markante brands.